Vremea in Braila » Detalii & Prognoza

Anunturi, Politica de confidentialitate

www.infoanuntul.ro al VCM PFA respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dvs. atunci cand utilizati acest site, inclusiv a datelor cu caracter personal.


Politica de confidentialitate se refera la colectarea datelor cu character personal, furnizate atunci cand vizitati acest site.

www.infoanuntul.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la politica de confidentialitate. Aceasta este o completare a termenilor si conditiilor aplicabile pe site-ul www.infoanuntul.ro.

Politica de confidentialitate prezentata este valabila si se aplica pentru toate site-urile care au legatura cu www.infoanuntul.ro


Legaturi catre alte site-uri

Politica de confidentialitate se aplica site-ului infoanuntul.ro si site-urilor partenere care pot prelua prin widget-urile afisate link-urile catre anunturile publicate de catre dvs. pe infoanuntul.ro. Site-urile partenere nu au acces la datele colectate de catre infoanuntul.ro, astfel incat acestea nu sunt dezvaluite niciunei terte parti.


Colectarea datelor si scopul colectarii de date cu caracter personal

Navigarea in site-ul infoanuntul.ro este posibila fara dezvaluirea de catre dvs. a datelor personale. infoanuntul.ro poate colecta de la dvs. date cu caracter personal numai cu acordul dvs. si furnizandu-le voluntar. Anumite servicii oferite de site pot fi folosite doar in urma introducerii voluntare de date cu caracter personal la completarea unor campuri, pentru adaugarea anunturilor. Datele solicitate pot fi: nume, adresa de e-mail (nu va fi afisata pe site), numarul de telefon (poate sa nu fie afisat pe site, este la liberea alegere a celui care posteaza anuntul), Ip-ul cu care accesati site-ul (nu este afisat pe site) si sunt folosite pentru identificarea si contactarea postatorului unui anunt, cu scopul incheierii de tranzactii.

Datele cu caracter personal pot fi colectate:
  • - direct de la utilizator
  • - din raportul de trafic al server-ului

Securitate

infoanuntul.ro protejeaza integritatea datelor personale inregistrate, prin implementarea de masuri de securitate care sa impiedice accesul neautorizat, utilizarea necorespunzatoare, modificarea, distrugerea ilegala sau accidentala si pierderi accidentale. Consolidarea procedurilor de securitate va fi una continua, in functie de noile tehnologii aparute. Angajatii infoanuntul.ro si alte persoane care acceseaza date cu caracter personal, sunt obligati sa respecte confidentialitatea tuturor datelor inregistrate.


Dezvaluirea/publicarea informatiilor:

VCM PFA va avea dreptul sa dezvaluie datele cu caracter personal in urmatoarele cazuri:


a) in cazul unei dispozitii legale care prevede acest lucru;

b) in cazul in care are acordul partii vizate (beneficiarul);

c) in cazul declansarii unei proceduri legale fata de beneficiar, la cererea instantelor judecatoresti sau a altor organe abilitate conform legii.


Protejarea informatiilor confidentiale

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. VCM PFA  nu ofera informatiile colectate unor terte persoane fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.


Accesul la datele personale

In afara exceptiilor expuse mai sus, VCM PFA nu va dezvalui nici un fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. VCM PFA poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva este necesar pentru a proteja drepturile si interesele VCM PFA.

Datele sunt stocate intr-un mediu securizat, protejat de masuri tehnice. Publicul general nu are acces la aceste date.

Informatiile sunt pastrate, pentru o perioada nedeterminata, in mod securizat in baza de date, pentru viitoare analize sau statistici.

Anumite date continute de anunturile postate de catre dvs. pot fi modificate de catre dvs. personal, sau pot fi sterse prin stergerea anuntului postat pe site.


Legislatia aplicabila

Politica de confidentialitate privind protectia datelor personale, Termenii si conditiile de utilizare ale acestui site se supun legilor in vigoare din Romania. In caz de litigiu, se va incerca o rezolvare pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la o intelegere, va fi competenta instanta judecatoreasca.


Contact

Daca aveti observatii sau intrebari legate de Politica de confidentialitate si/sau Termenii si conditiile de utilizare a site-ului va rugam sa ne contactati.


Web Design Galati